Macleod Bathroom & Ensuite Renovation

With this project the clients wanted a no fuss, minimal look to their dated family bathroom and ensuite. This meant not adding feature lighting and other elements and hardware to dress it up.

We had to find other ways to make theses spaces feel refreshed and also look great. As both the spaces lack natural light choosing the appropriate main tile was crucial. We then paired it back with a gorgeous vanity shade and discovered the ideal feature tile.

The bath hub was swapped out for a freestanding bath, and floor to ceiling tiles were used to draw attention to the height of the walls and give the space an airy, light sense. Now, these rooms meet the demands of the family while maintaining an updated, contemporary appeal.

Details

November, 2023
Macleod, Vic

Categories

Interior Design
Styling

Macleod
Macleod
Macleod
Macleod
Macleod
Macleod

Similar projects

Ivanhoe Project

Ivanhoe Project

We collaborated with our clients to replace the main living areas with new and updated furniture...

Macleod Residence

Macleod Residence

We helped our clients furnish and decorate their newly acquired family home, with spaces...

Carlton Bathrooms

Carlton Bathrooms

Located in a picturesque Victorian Townhouse, in Carlton we had the task of selecting finishes for...

Watsonia Residence

Watsonia Residence

The transformation of this house has enabled the new owners to truly make this home their...

Preston Residence

Preston Residence

It was a thrill to work on this project. Assisting our client with their goal of transforming an...

Rosanna Residence

Rosanna Residence

The interior design of this home was done in a monochrome scheme to complement the inside...

Montauk Property

Montauk Property

This house was styled inside and out for a builder display home. We worked with the builder...

Azure Property

Azure Property

This house was styled inside and out for a builder display home. We worked with the builder...

Alphington Residence

Alphington Residence

The Alphington project was based predominately around the master bedroom, adjoining office, as...

Pin It on Pinterest